Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegánként karácsonykor bűnözhe...

Vegánként karácsonykor bűnözhetek?

Figyelt kérdés
Vegán vagyok főleg az állatok védelme miatt de most hazamegyek karácsonykor szüleimhez és imádom a halat és anyum halászleve verhetetlen.. Sajnos ezt helyettesíteni nem lehet, probáltam ilyen algákkal helyettesíteni a halat de nagyon nem olyan volt..
2019. dec. 9. 07:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
86%

Bünteti valaki?

Egyél, amit akarsz :)

2019. dec. 9. 15:45
 22/30 anonim ***** válasza:
89%
Én az életem felében (éjjel) fullba nyomom a vegánságot.
2019. dec. 9. 15:57
 23/30 anonim ***** válasza:
77%
Vegánként nem ítéllek el, azt eszel, amit akarsz
2019. dec. 9. 17:38
 24/30 qkker1 ***** válasza:
93%

"Igen úgy érzem ezzel bűnözők és lesz is lelkiismeret furdalásom de nagyon vegán vagyok. (egy vegán fórumon pl adminisztrátor vagyok)"

Jó fórum lehet, ahol egy ilyen kamuvegán admin!

2019. dec. 10. 08:49
 25/30 anonim ***** válasza:
37%

Kit érdekel ? Szerintem nem fog összeomlani a tér-idő kontinuum ha 2 év után eszel egy tányér halászlevet .. de persze,nyilván miattad történik a globális felmelegedés is,annyira fajsúlyos ez az egy étkezésed a világban :D És a vegán ítélőtábla szerint nem nevezheted majd magad igazi,csak divatvegánnak ..juj-juj :D

Nevetséges .. nem az,hogy valaki vegán ,még mielőtt belekötnek :D Szerintem nézzetek tükörbe és röhögjetek egy jót . Bohócok vagytok .

2019. dec. 10. 12:33
 26/30 anonim ***** válasza:
99%

Nyilván az a halászlé akkor is el fog készülni, ha nem eszel belőle. Nem fog több állat meghalni mert eszel egy tányérral.

Viszont a vegànsàg szerintem az elvekről is szól. Nem vagy vegàn, ha alkalmakkor eszel állatit.

Döntsd el, te tudod miért vagy vegàn stb.

Sokan visszaternek a normal étkezésre pár év vegànsàg után. Van ilyen. Van aki élete végéig tartja. Neked kell dönteni melyik táborba tartozol.

A vegàn csoportban meg szerintem nyugodtan felvetheted a témát, akár kiírhatod úgy is, mintha a csoportból küldte volna valaki, mert nem akarja névvel posztolni.

2019. dec. 10. 14:15
 27/30 anonim ***** válasza:
66%
2019. dec. 10. 16:44
 28/30 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Azt eszel amit akarsz. Eldöntöd, hogy a vegánság neked csak opció, vagy meggyőződésedből fakadó életstílus. Ha vegánként húst eszel, akkor nem vagy vegán, de szíved joga eldönteni, hogy mit akarsz enni karácsonykor.
2019. dec. 10. 19:34
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt eszel, amit akarsz, DE nem vagy vegán.
2019. dec. 17. 15:40
 30/30 anonim válasza:
32%
Én minden nap vegán vagyok, délelőtt 10 előtt, meg este 6 után. Ebédhez eszem húst, mert azért néha jó bűnözni, de azon kívül tök vegán vagyok :)
2019. dec. 28. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!