Vegánként karácsonykor bűnözhetek?
Bünteti valaki?
Egyél, amit akarsz :)
"Igen úgy érzem ezzel bűnözők és lesz is lelkiismeret furdalásom de nagyon vegán vagyok. (egy vegán fórumon pl adminisztrátor vagyok)"
Jó fórum lehet, ahol egy ilyen kamuvegán admin!
Kit érdekel ? Szerintem nem fog összeomlani a tér-idő kontinuum ha 2 év után eszel egy tányér halászlevet .. de persze,nyilván miattad történik a globális felmelegedés is,annyira fajsúlyos ez az egy étkezésed a világban :D És a vegán ítélőtábla szerint nem nevezheted majd magad igazi,csak divatvegánnak ..juj-juj :D
Nevetséges .. nem az,hogy valaki vegán ,még mielőtt belekötnek :D Szerintem nézzetek tükörbe és röhögjetek egy jót . Bohócok vagytok .
Nyilván az a halászlé akkor is el fog készülni, ha nem eszel belőle. Nem fog több állat meghalni mert eszel egy tányérral.
Viszont a vegànsàg szerintem az elvekről is szól. Nem vagy vegàn, ha alkalmakkor eszel állatit.
Döntsd el, te tudod miért vagy vegàn stb.
Sokan visszaternek a normal étkezésre pár év vegànsàg után. Van ilyen. Van aki élete végéig tartja. Neked kell dönteni melyik táborba tartozol.
A vegàn csoportban meg szerintem nyugodtan felvetheted a témát, akár kiírhatod úgy is, mintha a csoportból küldte volna valaki, mert nem akarja névvel posztolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!