Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » SOS! Nyíregyházán mely étterme...

SOS! Nyíregyházán mely éttermek, kajáldák vannak nyitva most karácsonykor? (24. ,25. ,26. )

Figyelt kérdés

2018. dec. 24. 06:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%

Azok, ahol hajléktalanok melóznak, vagy az egész személyzetnek meghalt az összes hozzátartozója.

Vagy soha nem is volt családjuk, az olyan f-opók miatt, akik karácsonykor is a vendéglátósokon élősködnek.

Vagy olyan vérbajos g-ci a főnökük, akit egy jobb világban nyilvánosan akasztanának fel.

Jó étvágyat gy-kér. Gondolom anyu nem főzött, mert kint melózik az utcán.

-egy szakács-

2018. dec. 24. 11:35
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

1-es, mondanám, hogy igazad van, csakhogy a vendéglátás is egy szolgáltatás. Én benzinkúton melózom, ma is és holnap is megyek este 6-tól reggel 6-ig, sőt 31-1-én is mindkét nap.

Tegnap 23-án szabadnapos voltam, akkor tartottuk a családi karácsonyt.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy boldoggá tesz, engem, vagy az asszonyt, de ez van a szolgáltatóiparban és a vendéglátásban a világon mindenütt.

2018. dec. 24. 12:28
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Persze, ez igaz. El is mondtam szépen, milyen helyek vannak nyitva, lehet oda menni nyugodtan. Még jó étvágyat is kívántam.

Remélem nem köpnek a kérdező kajájába, és hasmenés mentes karácsonya lesz. Tényleg. Őszintén.

2018. dec. 24. 12:44
 4/11 anonim ***** válasza:
7%
Ja, és ha már ilyen remek szarkasztikus hangulatban vagyok, tök logikus érv összehasonlítani a benzinvásárlást egy karácsonyi vacsorával. Még a feelingje is ugyanaz. Az illatok, az ajándék pontok a smart kártyán, a wunderbaum illatosító...
2018. dec. 24. 12:49
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Nem erről van szó te is tudod! Hanem arról, hogy a személyzet sem az étteremben, sem a benzinkúton - és még millió más helyen sem - nem töltheti otthon a karácsonyt, de ettől még nem kell legyalázni a kuncsaftot, mert nem ő tehet róla. Téged sem küldene el a benzinkutas, a mentő, a tűzoltó, a buszsofőr, ha karácsonykor valamiért ne adj Isten szükséged lenne rájuk.

Gondolom a Kérdező sem azt várja el, hogy az étteremben a személyzet elénekelje neki a "Mennyből az angyalt" a feeling kedvéért, csak enni szeretne egy arra a célra létrehozott egységben!

Ne dühöngj, békés, boldog karácsonyt neked!

2018. dec. 24. 13:33
 6/11 anonim ***** válasza:
7%

NEM 5-ös, vagyon rosszul látod!!!

Rendőrséggel, meg mentőkkel ne hasonlíts össze egy éttermet! Nem létszükséglet!

Nem alapvető szolgáltatás!

Egy szimpla üzlet! Mint egy cipőbolt, vagy egy barkács bolt!

A tulaj dönti el, nyitva lesz e. Pusztán egyéni döntés kérdése, ezért is létezik maga a kérdés, hogy mely éttermek lesznek nyitva!

Mert a legtöbb helyen felfogják, hogy a szolgáltatás nem egyenlő azzal, hogy valahol szolgák dolgoznak, és kötelező szolgálniuk.

Szó nincs erről, ez nem tudom miféle képzelgés, hogy egy étteremnek alapvető a szolgáltatása, ezért nyitva kéne lennie.

Még a Mcdonalds is zárva van, legalább 1 nap. Vagy 2.

Ebből is látszik, milyen képlékeny, hogy ez pusztán önkényes döntés, ami a pénzéhségtől függ.

Nem kell ebbe belemagyarázni semmi felebaráti szolgáltatást, meg alapvető ellátást.

Sajnos még mindig olyan világban élünk, csupán telhetetlen emberek önkénye dönt. Szólhatnak a törvények arról, így meg úgy tilos kinyitni pl nemzeti ünnepeken, vagy más munkaszüneti napon. Sokan még most is magasról szarnak rá.

2018. dec. 24. 14:35
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, tényleg okosabb lettem! Kedves első válaszoló, inkább csak Boldog Karácsonyt szeretnék kívánni! :)))))

Valaki esetleg tudna valami éttermet ajánlani? Köszönöm előre is!

2018. dec. 25. 12:01
 8/11 anonim válasza:
23%
google a barátod
2018. dec. 31. 19:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Rákerestem itt a nyíregyházi éttermek szavakra. Ez volt az első kérdés a listában. Hát nem semmi. Amit a kedves szakács válaszoló művelt.. Hű.

Ilyen rosszindulatú életunt embert ... Szerintem senki nem kényszerített rá hogy szakács legyél. Ha utálod a szakmádat, válthatsz. Van ezer más szakma amit csinálhatsz. Tudomásul kell venni, hogy akinek ilyen a munkája, van hogy ünnepek alatt is dolgozik. Turizmusban dolgozok. Úgyhogy tapasztalatból beszélek. De azért ilyen hangnemben irogatni durva :O Szegény kérdező csak egy egyszerű kérdést tett fel.

2019. jan. 5. 21:35
 10/11 A kérdező kommentje:

Ez az oldal volt az utolsó próbálkozásom, hidd el kedves azelőtt bújtam a google-t, a térképet, facebook-ot, mindent ;)

Utolsó válaszolónak: Igen, én is ugyanígy látom a dolgokat ahogyan te! Tudtommal ez az oldal azért is van, hogy segítsünk a másiknak. Na de hál'istennek találtunk a magunk végső erejével mégis egy nyitva tartó éttermet, és ez a lényeg.

UI.: Én sem degradálok egy beteget sem, amikor az ünnepnapokon dolgozom, mert ezzel jár a választott szakmám. Ez leginkább a kedves szakács kommentelőnek szól! Üdv.: Egy ápolónő:)))

2019. jan. 6. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!