Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegánként karácsonykor bűnözhe...

Vegánként karácsonykor bűnözhetek?

Figyelt kérdés
Vegán vagyok főleg az állatok védelme miatt de most hazamegyek karácsonykor szüleimhez és imádom a halat és anyum halászleve verhetetlen.. Sajnos ezt helyettesíteni nem lehet, probáltam ilyen algákkal helyettesíteni a halat de nagyon nem olyan volt..
2019. dec. 9. 07:51
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nyilván eszembe jut a hal hogy hogyan tartották mennyit szenvedett, talán pont ezért kérdeztem itt a dolgot. Igen úgy érzem ezzel bűnözők és lesz is lelkiismeret furdalásom de nagyon vegán vagyok. (egy vegán fórumon pl adminisztrátor vagyok)
2019. dec. 9. 08:43
 12/30 anonim ***** válasza:
22%

Egy picit felejtsük el azt, hogy most mi a vegán és mi nem (szerintem se vegán az, aki halat eszik, de lépjünk ezen túl)

Nagyon rosszul fogsz lenni, ha megeszel egy nagy tál halászlevet. Nem fogod tudni megemészteni, mert a tested nem termeli a hozzá szükséges emésztőenzimeket jelenleg, mert minek? A szervezeted nem dolgozik feleslegesen, ha elhagyod a húst, akkor egy idő után ő is leáll ilyen téren, csak takaréklángon él, ami nem elegendő ahhoz, hpgy te hirtelen ennyit egyél. Aztán persze vissza lehet szokni és újra beindul, meg ez egyénfüggő is, hogy kinek hogy alakul, de én nem kockáztatnék egy rosszullétet karácsonykor...

2019. dec. 9. 08:43
 13/30 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem meg troll vagy.

Ha valaki vegán, meg sem fordul a fejében, hogy ilyet tegyen.

Mert a vegánok az agyukkal és a szívükkel gondolkodnak, nem a gyomrukkal.

2019. dec. 9. 08:57
 14/30 anonim ***** válasza:
25%
Ha a bűnözés csak a húsevést jelenti, akkor igen. :)
2019. dec. 9. 09:31
 15/30 anonim ***** válasza:
91%

Neked kell tudni, hogy mi fér bele. Ha evő 1x eszel állatit, is többet teszel értük, mint az emberek nagy része.

Én egyszeri finom falat miatt nem szakítanám meg, de a te döntésed. Emiatt ne érezd magad szarul. De persze hozzá kell tenni, hogy akkor nem vagy vegàn, csak javarészt növényi alapuan eszel.

2019. dec. 9. 09:57
 16/30 anonim ***** válasza:
91%

“de nagyon vegán vagyok. (egy vegán fórumon pl adminisztrátor vagyok)”

- Rendben van, elnézést kérek. Ha egy vegán fórum adminisztrátora vagy, akkor azt hiszem, ez minden további kétkedést kizár, elismerem, igazi vegán vagy!

2019. dec. 9. 10:03
 17/30 anonim ***** válasza:
97%

Én húsevőként azt mondom,hogy te nem vagy vegán, csak divatvegán.

Mit válaszolnál azon a bizonyos fórumon, ahol adminisztrátorkodsz, ha valaki megkérdezné ugyanezt?

Mindentől függetlenül úgy gondolom, hogy totál felesleges volt feltenned a kérdést, eldöntöd majd a tál mellett, hogy eszel belőle vagy sem. Magadon kívül senkinek nem tartozol elszámolással.

2019. dec. 9. 10:20
 18/30 anonim ***** válasza:
90%

Én vérvegán vagyok, annyira, hogy most készülök könyvet kiadni róla!

Ritkán "bűnözöm", csak ha a szomszédasszony pacalt főz, ha a férjem megkívánja a körömpörköltet, húsvétkor a főtt sonkát sem hagyom ki, szilveszterkor meg a ropogós malacsültet lila káposztával.

...meg ha hétvégén rántott húst találok sütni!

2019. dec. 9. 11:08
 19/30 anonim ***** válasza:
94%
Írd ki a fórumon, ahol adminisztrátor vagy...
2019. dec. 9. 12:56
 20/30 A kérdező kommentje:
Nyilván nem írom ki, mert sajnos ki lennék ott közösítve , nem véletlenül tettem ide ki ("amit máshol nem mertél... Itt megkérdezheted")
2019. dec. 9. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!