Át lehet úgy térni vegán táplálkozásra hogy valaki sajt függő?
Figyelt kérdés
Jelenleg vegetáriánus vagyok. Olvastam több helyről hogy mennyire jó a vegán táplálkozás, mind egészségre, mind környezetvédelmi okból, meg az állattenyésztés elleni cselekedett lenne ez a filozófia.
Viszont sajt függő vagyok, imádom a sajtot, olasz sajtok, francia kék sajtok, imádom őket, annyira jó a textúrájuk, ízük, minden...
2019. okt. 4. 12:07
1/18 anonim válasza:
Persze, de akkor nincs többé sajt.
3/18 anonim válasza:
Hát, ha neked erről kérdést kell kiírni, akkor jó vegán leszel.
4/18 anonim válasza:
Szerintem edd a kedvenc sajtokat, és olvass mellé sok-sok hasznos filozófiát.
5/18 anonim válasza:
Legalább annyi érv van a vegánság ellen mint mellette. Egyed a sajtot nyugodtan.
6/18 anonim válasza:
Mondj vegansag ellen erveket kedves utolsó.
Hallottam mar, de mind rossz koncepción alapult, genetikai, biológiai tudas nelkul.
7/18 anonim válasza:
#6: Amelyekkel te nyilván rendelkezel.
8/18 anonim válasza:
Ha nem rendelkeznek, miert lennek vega (mert en csak vegetáriánus vagyok)?
Hisz az alap tudással, amivel pl. te is rendelkezel, az a hir jarja hogy a hus eves fontos, csak abban van az a hires protein blablabla...
Ha nem rendelkeznék plusz tudassal, nyilván azt gondolnam mint pl. te.
9/18 anonim válasza:
#8: Én ezt inkább valamiféle filozófiának, hitnek tartom. Ami engem igazol az igaz, ami nem az tévedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!