Hol kapok vegán sajtot Pesterzsébeten, vagy környékén?
Figyelt kérdés
Interspárban, Lidlben, Pennyben nem láttam, vagy csak nem vettem észre, hogy van? (Normális válaszokat légyszi)2018. okt. 1. 23:08
1/9 anonim válasza:
A Spar-ban láttam többször is növényi alapú sajtot, de a nevére nem emlékszem. Jóval olcsóbb volt mint a többi.
2/9 anonim válasza:
Az sajnos nem vegán, tejfehérje van benne. Aldi most épp árul violife - ot, nagyobb Tesco és Auchan pedig általában nature moi-t. Vagy rendelj online (pl Vegastar.eu) vagy biobolt
3/9 A kérdező kommentje:
"Aldi most épp árul violife - ot" ---> általában nem szokott? A violife érdekelne, sok helyen láttam. A rendelést el szerettem volna kerülni, de lehet hogy megfontolom , köszi!
2018. okt. 2. 18:09
4/9 anonim válasza:
Nem szokott, és a legtöbb helyen már nincs is, vége az akciónak. Bioboltot nézd meg
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2018. okt. 3. 08:58
6/9 anonim válasza:
Nem tudom mi van a környéketeken, de az Aldiban pl volt múlthéten Violife.
Az auchanban nálunk egész vegán hűtő van, és a tescoban is.
7/9 A kérdező kommentje:
Dejó! Az itteni tescoban csak egy kisebb vegán polc volt, lehet másikba kéne járnom. A spárban meg csak növényi tejet, meg joghurtot árulnak, de a joghurt készlet is mindig ki van fosztva.
2018. okt. 4. 11:55
8/9 anonim válasza:
DM-ben is szoktak vegán helyettesítők lenni, talán sajt is van
9/9 A kérdező kommentje:
Auchan-ban, és egy másik Tesco-ban, mint ahová járni szoktam, találtam végre vegán sajtot. Nem volt egy nagy élmény, nem hiszem, hogy rendszeresen venni fogok.
Maradok a házi vegán "sajtmártás" receptemnél, meg a sörélesztőpehelynél, vegán "parmezán" receptnél.
2018. okt. 22. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!