Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Melyik növényi tejet ajánljáto...

Melyik növényi tejet ajánljátok kakaóhoz?

Figyelt kérdés
Nyilván van egy egyedi ízük. Nekem a rizstej nem jött be. Nem kakaóhoz próbáltam hanem magában. Ugyhogy nem tudom, milyen azzal. Kókuszt kizárnám kakaóhoz, mert elég jellegzetes íze van- A többit még nem ismerem. Tudnátok ajánlani? A tehéntejjel teli a bakancsom,mivel hormonok vannak benne. Nekem meg hormonproblémám van. Mindenesetre hónapokig kezeltem magamat gyógynövényekkel aminek köszönhetően sokat javult,de a pattanásokból egy-egy néha még kijön meg izzadós vagyok. Na hát ma kókusztejet és rizstej keveréket italt ittam. Mire elmúlt az izzadásom meg ilyen belső feszültség is volt. Ugyhogy tervetem kipróbálni a növényi alapú tejtermékeket. Esetleg vajat is tudtok ajánlani?

2019. júl. 31. 21:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. aug. 1. 16:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A szóját nyugodtan lehet inni egy sima hüvelyes növény, magas a fehérje éd az ásványi anyag tartalma.

A gluténra meg a laktózra is sokan allergiásak mégsem pattog senki hogy ne egyen senki kenyeret meg tejet..

2019. aug. 2. 06:25
 13/17 anonim ***** válasza:
61%

"A gluténra meg a laktózra is sokan allergiásak mégsem pattog senki hogy ne egyen senki kenyeret meg tejet."

De, én pattogok. :) Meg sok táplálkozási szakember is. A glutén senkinek sem jó, legjobb esetben nem árt, de hasznosnak semmiképpen nem hasznos. A tejtermékek is eléggé kérdésesek, rengeteg betegség összefügg rejtetten a laktózzal vagy a kazeinnel.

A szója pedig egy sima hüvelyes növény LENNE, ha nem manipulálnák szét majdnem mindet.

2019. aug. 2. 12:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A kókusznak azért nincs annyira erős íze.

Nekem ez a kedvencem [link]

2019. aug. 2. 20:16
 15/17 A kérdező kommentje:
utolsó igen ezt most próbáltam meg próbáltam közben a csokisat is. valaki itt ajánlotta azt is. tényleg nagyon jók.
2019. aug. 4. 10:37
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is az Alpro kókuszos-csokisát akartam mondani. Kókusz íze van, de szerintem egyáltalán nem zavaró.

Nem tudom, milyen vajra gondolsz. Kenyérre kéne? A Flórának van vegán margarinja

[link]

Kocka? Én az Aldisat szoktam venni, a Rama tejporos

2019. aug. 5. 19:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

“Vaj” ízű pl az Alsan bio bár elég borsos az ára."

Van nem bio változat, az csak 500-530 Ft és ízben majdnem annyira jó.

2019. aug. 16. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!