Nyilván van egy egyedi ízük. Nekem a rizstej nem jött be. Nem kakaóhoz próbáltam hanem magában. Ugyhogy nem tudom, milyen azzal. Kókuszt kizárnám kakaóhoz, mert elég jellegzetes íze van- A többit még nem ismerem. Tudnátok ajánlani? A tehéntejjel teli a bakancsom,mivel hormonok vannak benne. Nekem meg hormonproblémám van. Mindenesetre hónapokig kezeltem magamat gyógynövényekkel aminek köszönhetően sokat javult,de a pattanásokból egy-egy néha még kijön meg izzadós vagyok. Na hát ma kókusztejet és rizstej keveréket italt ittam. Mire elmúlt az izzadásom meg ilyen belső feszültség is volt. Ugyhogy tervetem kipróbálni a növényi alapú tejtermékeket. Esetleg vajat is tudtok ajánlani?
a növényi sz.r sokkal jobb mint az ösztrogénnel telenyomott tehéntej. mivel a tehenek táplálékához hozzáadják az ösztrogént. meg alapjáraton is van benne növekedési hormon ami rákkeltő. ugyhogy köszi de maradnék a hormonmentes növényi tejeknél.és miután kb tinédzserkorom óta nem múlik a fokozott izzadásom meg a belső feszültségem ma meg egy pohár kókusztejtől elmúlt 20 év után valószínű, hogy inkább fogyasztom ezt. mert ezek szerint túlnyomtam magamat hormonnal a tehéntejből. aki akarja igya. én nem
2019. júl. 31. 21:33
2/17 anonim válasza:
Mandulatej. A növényi vaj pedig a margarin.
2019. júl. 31. 21:37
3/17 anonim válasza:
Én csak szóját szeretem, de abból is natúr joya a legjobb
2019. júl. 31. 21:41
4/17 anonim válasza:
Nekem a rizstej a kedvencem.
2019. júl. 31. 21:47
5/17 anonim válasza:
A mogyorótejnek bár elég jellegzetes mogyoró íze van, szerintem pont passzolna a kakaóhoz!
Egyébként nem kell csüggedni ha az egyik nem ízlik, rengeteg másik van! :) Szója, zab, mandula, kókusz, chia, mogyoró, kesudió. Vannak egyébként izesitettek is, pl a Happy Soya-nak van egy kakós verziója, egyik barátnőm azt issza. Literesen lehet venni, és csak kitöltöd és már ihatod is:))
2019. júl. 31. 22:15
6/17 anonim válasza:
Nekem a mandula és a rizstej a kedvenceim. A zabtej nekem "fű ízű". Mandula tejet kimondottan szeretem kakaóval. Az alpro kókusztejes kakaója /literes/ nagyon finom.
2019. júl. 31. 22:20
7/17 anonim válasza:
Kakaóhoz szójatejet ajánlok. Amúgy simán kókuszt mondtam volna, csak írtad, hogy nem szereted. De mindenkinek más és más az ízlése. Anyukám a rizstejre esküszik például.
2019. aug. 1. 02:17
8/17 anonim válasza:
Mandula, mogyoró, szója, kesu a kedvenceim!
“Vaj” ízű pl az Alsan bio bár elég borsos az ára.
Ezenkívül a PHase professional se rossz és az sokkal olcsóbb.
2019. aug. 1. 09:33
9/17 anonim válasza:
Kesu vagy zabtejet. Zabtejből van barista is, az krémesebb.
2019. aug. 1. 11:07
10/17 anonim válasza:
Bármi, csak ne szójatej! A szójára sokan allergiásak és a feldolgozott szójababok legnagyobb része génkezelt is.
Én a kókusztejet ajánlom, de jó a rizstej is, én azokat a változatokat szoktam választani, amikben nincs növényi olaj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!