Mit jelenthet a fokhagymasó tasakon az, hogy "a termék csak alapos hőkezelés után fogyasztható"?
Én eddig mindig natúrban szórtam meg vele a kenyeret és még élek, VISZONT nem ez a márka volt.
Elvileg a fokhagymasóban fokhagyma van és só, így érthetetlen a felirat.
Mi van ráírva, hogy milyen összetevőkből áll?
Ha esetleg az a probléma, hogy nem kezelték eléggé higiénikusan a fokhagymát, akkor nem értem hogy kerülhet forgalomba?
Továbbra is kérdezem (hiába törölteted), hogy mit nem tudsz egy ilyen egyszerű mondatot értelmezni?
Nem tudod mi az "alapos", vagy a "hőkezelés" vagy a "fogyasztható"?
Tyűhh...
Nem, nem azt jelenti.
Azt jelenti, hogy nem szabad pirítósra szórni és hőkezelés nélkül fogyasztani a gyártó ajánlása szerint.
Úgy szabad használni, hogy például olyan ételbe szórod, amit utána még jó darabig főzöl/sütsz.
Ez tényleg akkora rocker science, hogy erre egyedül nem tudtál volna rájönni?
#8 Te meg ha ennyire okos vagy, hogy angol kifejezésekkel dobálózol legalább helyesen írtad volna: rocket science
Ja tudom, véletlenül elírtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!