Lámakáma kérdése:
Aki tudja: miért kell ecet a habcsókba? Köszönöm a hozzáértő alapos választ. Egy megbízható jó receptet is megköszönök.
Figyelt kérdés
2016. dec. 26. 09:54
1/4 anonim válasza:
Nem tudok egyébbel szolgálni, csak saját tapasztalattal. Néhány csepp ecettől (citromlétől)sokkal könnyebb kemény habot verni.
Nem a kérdéshez tartozik közvetlen, de más sütiknél is használok kevés ecetet, amitől szépen megemelkedik, sütőpor nélkül is. (pl sajtos rudacska )
2/4 anonim válasza:
Az ecet valamennyire kicsapja a tojában lévö fehérjét és ezért könnyebben felverödik, illetve tartósabb lesz a hab.
3/4 anonim válasza:
Én citromlevet szoktam hozzá rakni ecet helyett
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ, hasznosak voltak.
2017. jan. 15. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!