Ajánlanátok nekem megbízható, alapos és türelmes nőgyógyászt Miskolcon?
Én Fenesiről nem sok jót hallottam. Elég szigorú pl a hízással kapcsolatban, nem hiszem hogy túl türelmes lenne.
Spák, Szalmás, Gubás, Dudás... Őket ajánlanám.
Ki a mostani orvosod?
Fenesihez ne csak a pénztárcádat, hanem az idegeidet is készítsd. Rettentő beképzelt, fennhéjázó ember. Szakmailag a topon van ez tény, de emberileg...
Én is Dudást ajánlom jó szívvel!!! A második gyermekünket nála szültem, és most a harmadik várandósságomat is ő kíséri végig. Nem a jópofizós típus, de lelkiismeretes, jó orvos. Ha gondolod privátban írj, megadom az elérhetőségét!
Na Dudást aztán jó messzire kerüld el, ha nem akarod veszélyeztetni a babád és saját életed, valamint nem akarsz sírva kijönni a vizsgálatról.
Nagyon hanyag, ismerősömben benne akarta még hetekig hagyni a halott magzatot...
Engem szüléskor vizsgált, ő volt ügyeletben épp, hát azzal kezdte, hogy nem is köszönt mikor bejött, csak nyúlt fel egyből nekem szó nélkül, valamit a szülésznővel motyorgott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!