Babát szeretnék már egy ideje, ezért alapos, megbízható (TB-s) nőgyógyászt keresek Budapesten, ahol fogadnak dunakeszi lakosként?
Én csak magánorvost tudok Dunakeszin. :/
Én is akartam menni hozzá a SOTE-ra de ott csak operál, amúgy sem vagyok kerületi.
A szabad orvosválasztást illetően jogos a felháborodásod...
Amúgy a dunakeszieket Vácra küldik az sztk-ból. Oda tartozik. És ott jók a nőgyógyászok. Úgy tudom.
6-os vagyok!
Én először az SZTK-ba mentem Dunakeszin.
Onnan küldtek át Vácra az ottani SZTK-ba illetve kórházba. Azt mondták oda tartozik.
A szülész főorvos nagyon rendes volt.
Vártam a vérvétel eredményét (mert felmerült, hogy méhen kívüli, ezért vérből néztek HCG-t) A doki odasétált a pulthoz, beszélgetett, csak mi voltunk ott, gondolom kérdezte, hogy mire várunk a szülészeten.
És csak úgy megnézte a papírjaimat meg az UH-t. Azonnal összetrombitált egy egész csapatot és így 5-en nézték a második UH-t, hogy kiderítsék mi a helyzet. Közvetlen volt és alapos.
Szóval ki lehet fogni rendes orvost. Én nem hiszem h költenék egy vagon pénzt magán orvosra. Inkább költeném a babára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!