Miert repedezik fel a csokimáz vágáskor?
Figyelt kérdés
Dzepen megszilárdul,egybefuggo,es kemény lesz,d ha felbágom a sutit,szetreped darabokra.2019. júl. 3. 12:25
3/7 anonim válasza:
A csokoládét 1-2 evőkanál olajjal kell felolvasztani, így szépen megszilárdul a máz, de nem lesz mégsem annyira törékeny.
Mikor felvágod a tortát, szeletenként forró vízbe mártott és szárazra törölt kést használj, akkor nem fog megrepedni.
4/7 anonim válasza:
Oké te nagyon okos 3as. Akkor a csokoládéval bevont piskótánál ami pl. nem áll rétegekbôl, hogy vágod fel elôször a csokis réteget, ha már így leugatsz, hogy nem kell felmelegíteni a kést.
Igaza van a 4esnek is, olaj, vaj segít a töredezés elkerülésében.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek.
2019. júl. 3. 14:39
6/7 anonim válasza:
jól van, legyetek ostobák....
Azért az totál kiakasztó, hogy ezért töröltetiek is a választ...mi fájt benne nektek ennyire??? Hogy lehet ember ennyire frusztrált?
7/7 A kérdező kommentje:
En nem toroltettem semmit amugy azt se tudom,melyik valaszrol van szo.
2019. júl. 3. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!