Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miert repedezik fel a csokimáz...

Miert repedezik fel a csokimáz vágáskor?

Figyelt kérdés
Dzepen megszilárdul,egybefuggo,es kemény lesz,d ha felbágom a sutit,szetreped darabokra.
2019. júl. 3. 12:25
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
mert lenyomódik nagyon
2019. júl. 3. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Felmelegített késsel szeleteld
2019. júl. 3. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A csokoládét 1-2 evőkanál olajjal kell felolvasztani, így szépen megszilárdul a máz, de nem lesz mégsem annyira törékeny.

Mikor felvágod a tortát, szeletenként forró vízbe mártott és szárazra törölt kést használj, akkor nem fog megrepedni.

2019. júl. 3. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Oké te nagyon okos 3as. Akkor a csokoládéval bevont piskótánál ami pl. nem áll rétegekbôl, hogy vágod fel elôször a csokis réteget, ha már így leugatsz, hogy nem kell felmelegíteni a kést.

Igaza van a 4esnek is, olaj, vaj segít a töredezés elkerülésében.

2019. júl. 3. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek.
2019. júl. 3. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:
34%

jól van, legyetek ostobák....

Azért az totál kiakasztó, hogy ezért töröltetiek is a választ...mi fájt benne nektek ennyire??? Hogy lehet ember ennyire frusztrált?

2019. júl. 3. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
En nem toroltettem semmit amugy azt se tudom,melyik valaszrol van szo.
2019. júl. 3. 21:50

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!