Mitől repedezik meg a beiglim sütés közben?
Figyelt kérdés
Jól, kézzel dagasztom és nem tekerem fel szűkre, miért reped meg? Nem is sütöm gyorsan...2014. szept. 7. 19:22
1/6 anonim válasza:
Meg kell szurkálni a tetejét villával sok kis lukat.
2/6 A kérdező kommentje:
Hogy levegőzön, mint egy lepny?? Erről soha nem hallottam! És meddig szúrjam át, mert van hogy 2-3 rétegig felreped?!
2014. szept. 7. 19:26
3/6 anonim válasza:
Az én véleményem szerint csak a gyári nem repedezik, de minden házi sütésű igen. Valami van a gyári technológiában, ami ezt megakadályozza (akár valami tartósítószer vagy más). Egyesek szerint a sütés előtt 1 éjszakán át hűvös helyen pihentetés, jót tesz, én nem vettem észre javulást. Nyugodj meg, a jó beigli akkor is jó, ha kanállal kell enni.
4/6 anonim válasza:
Az enyém tavaly karácsonykor nem repedt meg. De nem tudom, mi okból, ugyanis mindig ugyanúgy csinálom és azelőtt mindig megrepedt.
5/6 anonim válasza:
Teljesen át kell szúrni.
Egyébként azt mondják, hogy az a bejgli ami nem reped szét, az nem is jó. (kevés benne a töltelék)
6/6 anonim válasza:
Nem csak a tetejét kell szurkálni, hanem le kell szúrni egészen az aljáig. Nem vagyok egy bejgliszaki, de nekem így nem reped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!