Írnátok jó kis bejgli recepteket? Tölteléket is ami nem repedezik ki.
1,Ha jó a tészta nem repedezik ki.
2,a beigli sokszor azért reped ki vagy esik szét mert valaki nem szorosan tette be a beigliket egymás mellé(lehet ugyis késziteni h kihagysz helyet,akinek van bevált recije látezik ilyen,de hidd el h egymás mellé teszed és nem hagysz helyet már kisebb az esély rá.)Mint ahogy a buktánál is,ott is jol egymás mellé kell rakni az oldalukat megvajazni és akkor szépen felfelé emelkedik.
3,a tésztát ne nyújtsd olyan nagyon vékonyra akkor is kisebb az esély h kireped.
4,tojásozni ugy kell h lekened tojás sárgával keresztbe,majd hagyod kicsit száradni(vagy a sütöbe sütöd kicsit,majd olyan 10 perc mulva lekenet a fehérjével,ellentétes irányba,egy pék ismerös mondta.
Szúrkáld meg pár helyen és nem lesz gond.
5.Ja és ne tömd tele töltelékkel,jo has ok van betten,de ne legyen extra sok,mert az is dagad kicsit.
a pék ismerősöd tuti nem azt mondta, hogy meleg helyen szárítsd a tojásozott beiglit...
Mindíg hideg helyen szárítunk! A legjobb, amikor kinn mínuszok vannak, oda kell kirakni a beigliket.
És nem szorosan pakoljuk, mert nem bukta, hanem lazán, legyen helye, hogy átjárja a hideg levegő és később át tudjon sülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!