Miért repedezik be a fasírt?
Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 14:46
1/8 anonim válasza:
Talán túl kevés zsemlét tezsel bele, és nincs ami puhítsa a húst.
2/8 anonim válasza:
35 dkg darált húshoz két zsemlét szoktam számítani. Jól kifacsarom őket. Összedolgozás után nedves kézzel megszórom zsemlemorzsával, mielőtt a forró zsírba, vagy olajba teszem. Nem szokott berepedezni. Próbáld ki!
3/8 anonim válasza:
Fasírtba nem kell zsömle. Sem kenyér. Úgy sokkal finomabb. A zsömle meg a kenyér csak térfogatnövelő.
Amúgy milyen fasírtról van szó? Sütőben, vagy olajban sütöttről?
4/8 A kérdező kommentje:
olajban... miért ha sütőben, akkor miben más?
2009. márc. 28. 18:40
5/8 anonim válasza:
Olajban, zsiradékban akkor sütöm, ha pogácsákat készítek belőle. Sütőben akkor ha egyben sütöm. Szerintem a fasírt összetevői közöttt feltétlen szerepel az áztatott zsemle. Anélkül nem is nevezhető fasírtnak.
6/8 A kérdező kommentje:
a miben más..? arra vonatkozott, hoyg repedezés szempontjából... én is szoktam egyben sütőben sütni, főtt tojással a közepében és mi azt Stefániának hívjuk, olakban meg lapított gombóckákat és az is bereped néha
2009. márc. 29. 09:26
7/8 anonim válasza:
Próbáld ki úgy, hogy nem raksz bele zsömlét. Úgy soha nem reped szét.
8/8 anonim válasza:
Én nem teszek bele zsömlét mert lisztérzékeny vagyok,de így is nagyon finom:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!