Fasírt készítés, ötlet?
Van itthon 1 kiló csirke darálthúsom (tudjátok az a pépes) valakinek esetleg egy jó recept könnyedén (nincs itthon zsemlém)
Sürgős! :)
Fasírthoz kell zsemle, vagy zsemlemorzsa, ha ezek nincsenek, akkor nem igazán áll össze a fasírt. Van más ötletem, talán tudod valamelyiket hasznosítani:
Ez elég nagy adag, ha friss, és túl soknak találod, egy részét beteheted a mélyhűtőbe. A másik részéből tudsz pörköltet készíteni, ha kicsit hosszabb lével készíted, és van otthon tejfölöd, a végén kevés liszttel kikevert tejföllel be tudod süríteni, átforralni. Ha sós palacsintákat készítesz hozzá, akkor tudsz hortobágyi palacsintát készíteni, ami nagyon finom.
De főtt rizzsel is le tudod rakni jénaiba, a tetejére kevés sajtot reszelsz és meglocsolod tejföllel, kicsit átsütöd, nagyon finom lesz.
próbáld meg jó fűszeres húsgombócnak egy kis liszttel, tojással kötni, de nekem a "húspép" nem szimpatikus.
nagyon kenőcsös lesz, de, ha már meg van, valami legyen belőle.
sok sikert:)
Már megoldottam köszi, egyébként finom lett :)
1 kiló darálthús
1 fej fehérhagyma
só/bors
1 bögre kenyérmorzsa
2 tojás
ez volt a recipe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!