Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkeszárny rántott húst...

Csirkeszárny rántott húst akarok csinálni! Hogyan tudom minél omlosabbá tenni és ropogós külsöt kapni?

Figyelt kérdés
Előtte tenyleg meg kell kicsit főzni a csirkeszárnyat hogy ha autóm akkor omlós és ropogós lehessen?
2019. jún. 17. 11:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%

Rántott csirkecombhoz szólnék hozzá.

Ha valaki nagyon kezdő, akkor legjobb, ha kiveszi a csontot a combból és úgy panírozza be. Ha ekkor is véres marad, akkor ott gondok vannak.

Én már 40 éve főzök, de a combfelsőből mindig kiveszem a csontot, hatalmas, gusztusos szelet lesz belőle. Az alsóval is meg lehet ezt tenni, én már csak ritkám szoktam, csak ha nagyokat kapok.

És a rántott hús sütését én még az anyámtól úgy tanultam, hogy az egyik felét jó forró zsiradékba tesszük (ne füstöljön, de ne is ázzon benne!)lefedjük, majd lejjebb vesszük a lángot.

Ha az egyik felének már szép színe van, akkor megfordítjuk és nagyobb lángon most már fedő nélkül szép pirultra sütjük a másik felét is.

Mindig tökéletes a rántott húsom -ropogós panírral, kellően átsülve - bármiből is készüljön.

2019. jún. 17. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim válasza:
0%

rafingasz

üdv: judit

2019. jún. 18. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim válasza:
12! Judit te a 19centi hosszú, 5.5centi vastag farkamra fingjál rá mikor kihúzom a s*ggedből!!❤️❤️
2023. szept. 23. 12:23
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!