Ha rántott cukkinit akarok csinálni, akkor azt is meg kell főzni előtte, mint a karfiolt? Ha igen, meddig?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 20:07
1/4 anonim válasza:
Én kb.fél cm-es karikára vágom,besózom ,kicsit áll és utána már rántom is ki.Nagyon finom,puha főzés nélkül!
2/4 anonim válasza:
Nam,dehogy. megmosod, ha a héjja szép, egészséges, akkor még meghámoznod sem kell. Újjnyi vastagra felszeleteled, besózod (én egy kis őrölt borsot is szoktam rá szórni), hagyon állni kb 10-15 percig, hogy levet eresszen amit letörölgetsz róla. Majd jöhet a panír, bele a forró olajba és kész.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszike (:
2009. szept. 7. 20:17
4/4 anonim válasza:
Én meg szoktam főzni. Nagyon sós vizet forralsz, ha már forr, beleteszed, és az újraforrástól számított 5 percig főzöd. Kiszeded, és ha kihűlt lehet panírozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!