Hagyma pirítás kihagyása?
Én sem szeretem a hagymát, főleg amikor úszkálnak a darabkák az ételben, de az ízére szükség van. Ezért:
A levesekbe egészben teszem a hagymát, a gyökér felől keresztben bemetszem, így nem fő szét, enyhébb lesz az íze, és amikor elkészült egyszerűen kidobom belőle.
A főzelékekbe én egyáltalán nem teszek hagymát, még senki sem hiányolta belőle.
A pörköltből, vagy raguból viszont nem lehet kihagyni, de ha főzés közben többször zsírjáig lepirítom, akkor
teljesen szétfő, csak sűrű szaft lesz és nem úszkálnak benne a hagymadarabok.
Nyersen vagy főzve sem szereted? Csak azért kérdem,mert ismerek.olyat,aki nyersen.meg nem tudná enni,viszont fozve,mivel olyankor egészen más íze van,úgy meg imádja.
Itt tényleg az a.kérdés,hogy milyen ételeket szertné hagyma nélkúl készíteni.levesekbe nekem nem hianyozna,de a gulyásba alap szerintem.
Az ízét nem szeretem, se főzve, se nyersen, se sehogy, ezért szeretném kihagyni.
Megint csak köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!