Hogyan kell a darálthúst olajon megpirítani?
Figyelt kérdés
Rakott brokkolit szerettem volna készíteni. A recept szerint a darálthúst pár percig olajon pirítani kell. Megpróbáltam de nekem beitta az olajat a hús, és leragadt. Mit csináltam rosszul? Segítsetek, kezdő vagyok.2018. márc. 16. 22:23
1/3 Saku14 válasza:
Vard meg amig az olaj felforosodik es figyeld a hust es kavargasd idonkent h ne ragadjon le
2/3 anonim válasza:
Persze hogy felveszi az olajat,így a jó,kevergesd tovább. Ha kifehéredett szépen,takard le és fözd minimum 20-30 percig hogy biztos megfőjjön.
3/3 anonim válasza:
Azért ne csak pirítsd, hanem tegyél hozzá egy kevés vizet (0,5-1dl-t a hús mennyiségétől függően) és sóval, fedő alatt főzd puhára, hogy ne kopogjon a pirított darált hús a kajában, mint a kavics.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!