Mikor kell a rizst megpiritani es mikor csak siman fozni?
Figyelt kérdés
Eteltol fugg, rizstol vagy mitol? Mondanatok eteleket amikor piritas utan fozik es mikor csak siman?2016. jan. 7. 14:56
1/4 anonim válasza:
Mi sosem pirítjuk, csak főzzük :) Köretként, édességalapként, levesbetétként funkcionál.
Gondolom, másmilyen lesz pirítva, sok vízben főzve nekünk rizsfajtától függetlenül (azért jobb a kerekszemű) ragacsos lesz, pont amit a párom szeret (én nem eszem rizst).
2/4 anonim válasza:
Tejberizsbe nem piritjuk, egyebkent mindig.
3/4 anonim válasza:
Ha pirítod, akkor általában szemesebb marad, ha csak fözöd, akkor jobban tapad.
De leginkább attól függ, neked hogy ízlik jobban.
Olyan szabály, amit "muszáj" betartani, az nincs.
4/4 anonim válasza:
Van aki, lepirítja, mielőtt felönti vízzel, van, aki bő vízben főzi meg és szűri le, mint a tésztát.
Szokás kérdése, tényleg nincs kőbe vésett szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!