Miért kell a rizst megpirítani mielőtt felöntjük vízzel?
Figyelt kérdés
Miért nem lehet csak simán felönteni?2010. aug. 12. 14:34
1/6 anonim válasza:
Azért, hogy ne ragadjanak egymáshoz, pergős legyen.
2/6 BeerHunter válasza:
Szerintem nem kell, de én úgy szeretem, ahogy az első is mondta, pergősen:)
3/6 anonim válasza:
Nem kell, úgy csinálod, ahogy akarod.
Én pl nem pirítom, csak teszek a vízbe 1 kanál olajat és akkor nem ragad össze.
No meg ha zacskós rizst főzök, azt hülye lennék kiönteni a zacskóból hogy megpirítsam. Azt csak ráhúzom egy fakanálra, és főzöm úgy zacskóban, míg meg nem dagad jól.
4/6 anonim válasza:
A Japánok pld ragacsosra főzik a rizst. Én is útálom ha potyog!
5/6 BeerHunter válasza:
Mondjuk japánokat megértem, hogy ragadósra csinálják. Nem fognak kiba$zni magukkal, hogy egyesével szedegessék össze a szemeket a pálcikájukkal:D
6/6 anonim válasza:
ez az utsó 100% ban hasznos volt...
/ha két szál gyufával eszem a rizst akkor majd spekizek rajt /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!