Miért kell a rántáshoz a lisztet megpirítani?
Figyelt kérdés
Csak az íze miatt? Mert pl. a habaráshoz nem kell, mégis elég sűrű lesz az étel tőle.2010. dec. 8. 15:40
1/2 anonim válasza:
Persze, teljesen más az íze a pirított lisztnek, plusz színt is ad az ételnek.
2/2 anonim válasza:
Igen az íze miatt. Sokan azt hiszik csak sűrítésre kell, de valójában a legjellegzetesebb leveseknek , ételeknek a jó rántás adja meg az ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!