1,5 dl vodka mennyire hat? Ja és felöntjük sima (nem szénsavas üdítővel )
Az kb. 4 feles.
Üres hasra megérezhető, vacsi után nem különösebben. 1,5 dl + 5dl narancs meg egy kellemes esti ivás kezdetéhez ill. kísérőknek jó más tömények mellé -->esti bulik alkalmával.
Az semmi..
Egyszer 4,5 óra hossza alatt volt pofám meginni 9 dl royal vodkát, egy ültő helyemben... aztán ahhoz is volt pofám h még kocsiba üljek hazamenjek és betolassak a garázsba:D
1,5 Dl?
ember.Én meg két bolond haverom egy alkalommal megiszunk hárman 1,5 LITERT és még mellé iszunk sört is meg egyéb finomságot.Persze már az is számít hogy idősebb vagyok és a szervezetemet is hozzá szoktattam a jó italokra.
Ja és egy jó vodkát ne b.sszátok már el ásvány vízzel meg üdítővel.Mik vagytok tik lányok hogy kólával isszátok???
Tisztán 1,5 decit egyedül megiszok egy húzásra.
Semmire nem lesz elég fiam :)
15f
Látszik hogy még nem ittál :D
Próbáld ki és majd meglátod! Emberfüggő egyébként, van aki egy pohár sörtől is be tud állni...
22.00 egy 14 éves gyereknek 0,5 liter vodka sem árt meg...ne viccelődj már
15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!