1,5 dl vodka mennyire hat? Ja és felöntjük sima (nem szénsavas üdítővel )
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 21:05
11/19 anonim válasza:
vidám leszel tőle de semmi bajod nemlesz ha tisztán iszod se
13/19 anonim válasza:
Ha még soha nem ittál, meg fogod érezni. Használd ki, mert később már semmire nem lesz elég.
14/19 anonim válasza:
biztos csak én velem van baj de nekem 2deci abszint simán lecsúszik, de 2 deci vodka után totál kész vagyok :D ja és kizárólag éhgyomorra, tisztán, és húzóra, mindent ;)
15/19 A kérdező kommentje:
aki azt mondta hogy nem fog hatni az a hülye nem én bocsi:D
2010. aug. 11. 21:33
16/19 anonim válasza:
Hát ha először iszod akkor azt is megérzed. Én egyszer legurytottam 9 deci orosz vodkát. Képzeld milyen róka-móka volt utána:D.
17/19 anonim válasza:
Jó kedves lesz tőle, de nem b@szol be.. egyébként minek felönteni? Én pl. egy húzásra megiszok 1.5 dl-t.. (és nem vagyok alkoholista)
14f
18/19 anonim válasza:
mondjuk még 14 évesen nem ez kéne, hogy a legnagyobb problémád legyen ... inkább igyál málnaszörpöt ... -.-"
19/19 anonim válasza:
Végre egy normális ember aki észreveszi h 14 éves létére ez a legnagyobb bánata...
Köszönöm az előttem szóló emberkének :D
Szánalom...14 évesen...pff...-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!