Engem csak annyi érdekelne hogy ki ivott ilyet és milyen volt az ize? : mert elég joll nézki www.91.120.24.172/akcios-termekek/tesco-budaors-hipermarket/ ital/alkoholos-ital/szensavas-kalinka
2011. júl. 2. 19:43
1/5 anonim válasza:
én málnásat ittam, olyan mint a szódás málnaszörp. ízre finom, és nekem hatásos is volt. az már más dolog, hogy ha közvetlenül a szádba engeded, akkor eléggé habzik, és nehéz lenyelni, úh mi műanyag üvegbe engedtük, és abból ittuk rögtön :) sztem jóóó
2/5 A kérdező kommentje:
ojan mint egy üditö? szóval lehet inni fasz*n vagy azért feles ekk böven elég belöle mint a sima vodkábol ?
2011. júl. 2. 20:34
3/5 Phoney válasza:
Ez a "fényként" ismert halálital könnyű verziója.
21%-os, szóval üdítőnek azért nem mondanám. Az íze nem jó, de elég iható ahhoz, hogy négykézláb menj haza. Komoly ember nem veszi a szájába, berúgásra való.
4/5 A kérdező kommentje:
kösz mindenkienk a választ.
2011. júl. 3. 13:01
5/5 anonim válasza:
én letoltam 1 nagy üvegest és igencsak fejbe vágott.
az ize hasonló mintha üditővel kevered a sima vodkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!