A ferjem nem eszi meg a levest. Mit tegyek?
Én sem eszek másnapos levest, frisset meg főleg nem.
Levest csak olyat, amibe bele lehet állítani a kanalat.
Vagy olyat amit a párod nem eszik meg. Vagy is másnapra legyen kemény kocsonya belőle. Tudod. ízlések és pofonok.
#2es Fölösleges a vegán hülyeségeidet ide okádni, senkit nem érdekel, pláne, hogy nem igaz!
De várom a tudományos linket hozzá!:D Ha kicsit is bejártál volna elemiben biosz órára, akkor nem lennél ilyen sötét.
Kérdező, én utálom a kocsonyát, de maga a hús/csontleves egész más tészta, csípősen, gyufatésztával hmmmm.:)
Mégha ugyanaz a kiindulási alap, a húslevesbe nem kell annyi "kollagénes" alkotóelem. Sima karajcsontból, kacsanyakból, bőr nélküli csirkeszárnyból, letisztított farhátból szoktam főzni! Még 3. nap sem kocsonyás egyáltalán. Nem is értem, szerintem nem jó a technikád.
Az pedig nem igaz, hogy sárga a hústól lesz, tévedés! A benne lévő zöldségektől de főleg az egész, belefőzött vöröshagymától! Az adja a színét, bármilyen legyen is a hús/csont alap.
Midenkinek van valami beidegződése, a férjednek az ami.:D
Az jó taktika, hogy ne lássa kocsonyásan vagy egyszerűen más alapanyagokból főzd legközelebb, hogy ne kocsonyásodjon be.
"A ferjem nem eszi meg a levest. Mit tegyek?"
Ne akard olyasmivel etetni, amitől undorodik.
Egy felnőtt ember róla van szó, nehogy már éhen haljon. Mondd meg neki nyugodtan, hogyha nem ízlik akkor legközelebb csinálja meg ő vagy menjen vissza az anya hotelbe.
Ne akarj már mindent a feneke alá tolni, mert ez szánalmas
Lehet, hogy tul sok húst teszel bele? Én egy-két csirkemellet vagy farhátat teszek egy kb 10 L-es fazékba meg pár zöldség, végén valamilyen tészta és nem kocsonyás, bár én előbb a húst, zöldséggel főzöm meg és leszűröm.Kocsonya nincs, csak a zsir uszkál a tetején mikor hideg, de melegítéssel eltűnik.Lehet, hogy túl sűrűre főzöd.Csinálj neki zacskos levest.
Vagy mondd neki, hogy nem kap csokit, mig nem eszi meg a levest.
Szent isten, de faksznis férjed van! Mért kell neki látnia kocsonyás állapotban a levest? Ami a tányérban van, az nem kocsonyás! Nálunk az a mondás járja, hogy az a jó húsleves, ami kocsonyás. Merthogy abban sok hús illetve csont főtt. Ha nem tetszik neki, nem eszik belőle, az ő döntése. Valószínűleg náluk nemigen volt erős, tartalmas húsleves, csak valami híg lötty.
Ha neked ennyire alacsony az önértékelésed, hogy magadban keresed a hibát, ha jó levest főzöl, és képes lennél akár ki is dobni (Atyavilág!) azzal foglalkoznod kéne, mert nem csak az étkezőasztalnál bukik ez ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!