Hogyan szoktatok főzni sárgaborsó levest?
Figyelt kérdés
Nektek milyen a bevált receptetek?
Zöldséges vagy krémes?
Füstölt hússal, vagy tésztával készítitek?
2019. jan. 21. 11:30
1/7 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint a főzeléket, csak jóval hígabb rántással. Tésztával semmiképp. Sárgarépát, fehérrépát tehetsz bele, nem hiszem, hogy elrontja, bár én nem szoktam. Ha jóféle a sárgaborsó, akkor annyira szétfő, hogy már attól is krémes lesz, de pici rántás nem árt. Füsölt hússal finomabb.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék rántást tenni bele, de az fontos,hogy tartalmas, laktató legyen.
2019. jan. 21. 12:56
3/7 anonim válasza:
Én ugyanúgy, mint a bablevest, nem szeretem a krémleveseket.
Tésztát nem teszek bele, de igyekszem füstölt lében készíteni. Ha nincs füstölt hús, akkor jó bele a füstölt kolbász is.
4/7 anonim válasza:
3-as vagyok
Azt lehagytam, hogy soha, semmilyen levest nem rántok, vagy sűrítek. Szükségtelennek tartom. Fokhagymát, pirospaprikát, tejfölt sűrítés nélkül is lehet bele tenni.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen. A bableveshez hasonlóan főzve laktató étel, és sok zöldséget is bele lehet főzni. Egy ilyen leves után elég egy pogácsa.
2019. jan. 21. 14:32
6/7 anonim válasza:
Én szoktam sárgaborsós gulyáslevest is főzni. Isteni finom és laktató.
7/7 A kérdező kommentje:
#6. Köszönöm a válaszod, nagyon jó ötlet, ki fogom próbálni!
2019. jún. 22. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!