Ma Tojásos rántott leves lesz.
Holnap Gulyáslevest fogok főzni.
Tegnap Frankfurti leves volt brokkoliból.
Ma húsleves lesz gazdagon jó sok zöldséggel, és csirke combbal.
Hétvégén babgulyás lesz biztosan férjen ezt kérte
Egyszerű, gyors, olcsó, és viszonylag egészséges levesek: sóskaleves, spenótleves, paradicsomleves (hideg és meleg változat is van), fokhagymaleves pirított kenyérkockákkal
Szoktam "maradék-eltakarító" leveseket is csinálni: pörköltmaradékból természetesen gulyásleves, maradék főtt vagy sült húsból - zsiradékban átpirítom az összevágott húsmaradékot, kockára vágott hagymát dobok rá, kicsit azzal is pirítom, paradicsomot és/vagy paprikát teszek hozzá, felöntöm, ízesítem, krumplit vagy vagy rizst főzök bele,
Száraz kenyérből: kenyérleves - a kenyeret nagyobb kockákra vágom, zsiradékban megpirítom, nyomok rá 1-2 gerezd fokhagymát, teszek bele pár kanál sűrített paradicsomot, felöntöm, ízesítem, 10 percig főzöm, leoltom a tüzet, ütök bele egész tojásokat, letakarom várok pár percig, hogy a tojásfehérje megszilárduljon, de a sárgája lehetőleg még folyós maradjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!