Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen levest főzzek? Nálatok...

Milyen levest főzzek? Nálatok milyen leves lesz?

Figyelt kérdés

2019. febr. 19. 09:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Zöldborsó leves, benne egy kis karajcsonttal.
2019. febr. 19. 11:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán van nálunk leves, tán havonta, kéthavonta egyszer. Olyankor gulyásleves, csirkeraguleves vagy húsgombócos paradicsomleves van. Most találtam pár napja egy receptet, ez borsóleves baconös popcornnal, hétvégén fogom megcsinalni
2019. febr. 19. 12:55
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Becsinált leves. (Kicsit fura neve van, de nálunk így hívják.) Kevés olaj, vagy zsír, beleteszem a csirkeaprólékot, átpirítom, hozzá teszem a karikára vágott zöldséget, sárgarépát, zöldborsót, stb., majd szórok rá egy pici lisztet, azzal is pirítom kicsit. Felengedem vízzel, sózom, borsozom, és mint a húslevest, kis lángon megfőzöm. Nem kell sok idő, mert eleve kicsikre darabolom a csirkeaprólékot. Amikor már puha az aprólék és a zöldség, grízgaluskát szaggatok bele. "Másodiknak" valami könnyebb kaját csinálok (palacsintát például). Csak tippet írtam, mert ma nem ez a kaja, de próbáld ki, nagyon finom.
2019. febr. 19. 13:54
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

12.! Kíváncsivá tettél a borsóleveseddel. Majd írd meg, milyen lett, érdemes-e ilyet főzni. Jól hangzik, csak nekem így kicsit fura.:) De tényleg írd meg, hogy ízlett nektek. Köszi szépen!

(13.voltam.)

2019. febr. 19. 14:56
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon leveses vagyok, így nálunk (bár talán csak a kisfiam fog enni belőle rajtam kívül) paradicsomleves lesz estére, ebedre meg volt csirkehusleves és husis borsó leves.
2019. febr. 19. 15:46
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

14!

Ok, megpróbálom, remélem nem felejtem el.

2019. febr. 19. 17:48
 17/23 Mansour ***** válasza:
64%

# 13:

A becsinált levesből kihagytad az ízesítést: babérlevél, reszelt citromhéj és a végén kis citromlé. Ezekkel az igazi.

2019. febr. 20. 09:21
 18/23 A kérdező kommentje:
Pár hétre megvan a leves ötlet 👍 köszi
2019. febr. 20. 17:35
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ma megcsináltam a baconös popcornos borsólevest. Finom lett nagyon.
2019. febr. 21. 18:34
 20/23 bodnar edit válasza:
100%
Szia! Akkor biztosan leveses vagy, én is! Lenne egy javaslatom. Vegyél egy kis kockás füzetet, és kezd a levesekkel. Írd be milyen leveseket szerettek. Hiszen annyi fajta van, egyszerű, ünnepi, gazdag, tehát többféle. Leírok egy párat, hátha ez segítség egy kicsit. Aztán te is tegyél hozzá, amit esetleg nem írtam. Nos Kezdjük: Babaleves, húsosan, vagy csülökkel, Marhahúsleves, csontos hús leves, velős csont leves, csirkeaprólék leves, gulyás leves, borsó leves, krumpli leves, krumplis gombóc leves, zöldbab leves, zöldbab gulyás, tojás leves, rántott leves, lebbencs leves, gyümölcs leves, meggy, alma, barack, szilva, vegyes,gomba leves, karalábé leves, erőleves, brokkoli, és zellerkrém leves, tyúkhús leves, kakas leves, gyöngytyúk leves, liba leves, májgombóc leves, húsgombóc leves, zöldség leves, paradicsom leves, daragaluska leves, frankfurti leves, tej leves, lencse leves, csirke leves csirkemájas nokedlival. Nos lehet te még tudsz ezen kívűl is más leveseket, ebből már lehet válogatni, ja a halászlét elfedtem, teát írd be a füzetbe, aztán jöhet a pörköltek, sültek, töltött dolgok, tészták, rakottasok, főzelékek, egy tál ételek, édességek. Lehet választani, csak kinyitod a füzetet és hajrá! :)
2019. febr. 25. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!