Krumpligomboc levest készíthetek fagyasztott nudlibol?
Az akkor úgy történne, hogy megvárod, míg a núdli kienged, persze akkor már a totál vizenyős lesz a fagyasztás miatt, tehát még lisztet is kellene hozzá gyúrnod, és mindezt csak azért, hogy a núdliból gombóc legyen!
Akkor már egyszerűbb, hogy az elkészített rántott levesalapba a fagyasztott núdlit főzöd bele, és úgy eszitek meg, nem pedig gombóc formájában.
Vagy megfőzöl pár szem krumlit, megtöröd, liszttel, sóval összegyúrod, és készen is a gölödin. Van aki gyúr bele 1 tojást, én nem szoktam.
És ha esetleg több lesz a begyúrt tészta, mint kellene, azokat a gombócokat is lefagyszthatod, jó lesz legközelebb!
Szerintem jó hozzá, mindegy hogy milyen alakú, az ízén nem változtat.
A gnocchit én is jobbnak tartom, ebben a levesben jobban el tudom képzelni gombóc helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!