Találtam egy receptet, sima áfonya helyett rakhatok bele fagyasztott áfonyát?
2019. máj. 7. 19:47
1/6 anonim válasza:
Igen, csak olvaszd ki előtte mindenképp teljesen, másképpen eláztatja a tésztát
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm
2019. máj. 7. 19:55
3/6 anonim válasza:
Hallod, te hogy maradtál eddig életben?
4/6 anonim válasza:
Én soha nem olvasztom ki a fagyasztott gyümölcsöt mielőtt a tésztába/tésztára teszem, nem áztatja el egyáltalán.
5/6 anonim válasza:
A fagyasztott gyümölcsöt nem szabad kolvasztani, mert akkor löttyedt, gusztustalan lesz. Fagyosan tedd a kikevert tésztába - elötte pici liszttel rázd össze - és ahogy belekeverted, kezdd el sütni.
Így mire kolvad, addigra a tészta "megfogja" az alakját és olyan marad, mintha friss gyümölcsöt tettél volna bele.
Egyébként miért áztatná el jobban a tésztát, mint a nem fagyasztott? Ugyanannyi lé van benne, ha elöntöd, akkor az ízanyagok és vitaminok jó részét is eldobod vele.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak!
2019. máj. 9. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!