Fagyasztott áfonyából hogyan készítsek sorbetet?
Figyelt kérdés
Egyáltalán sorbetet lehet készíteni friss gyümölcs helyett fagyasztott gyümölcsből?
Két lehetőségre gondoltam:
1. Fagyott állapotban leturmixolnám.
2. Kiolvasztanám "valamennyire", úgy turmixolnám le, majd újra lefagyasztanám az összekvert sorbetet.
Melyik lenne a jobb módszer?
2016. okt. 3. 10:34
1/4 anonim válasza:
A végén úgyis fagyasztott lesz :) Szerintem mindegy, melyik módszert választod, de ha fagyottan csinálod, akkor hamarabb elkészül.
2/4 anonim válasza:
Fagyottan nem biztos hogy nedvesség nélkül viszi a gép.
Én szoktam csinálni házi "meggyfagyit", ami fagyasztott meggy, joghurt (kb annyi mint a meggy) és édesítő, összemixelve kb olyasmi állagú mint a jégkása, további fagyasztás nélkül szoktuk enni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. okt. 3. 16:44
4/4 anonim válasza:
A jó blender a jeget is ledarálja. Szóval fagyosan is lehet az áfonyával dolgozni, sokkal hamarabb kész a sorbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!