Vett már valaki fagyasztott egész sprotnit? Hogyan kell előkészíteni, ha kell egyáltalán?
Figyelt kérdés
2016. jan. 21. 17:08
1/10 anonim válasza:
Én nemrég csináltam: hagytam kiolvadni, kicsit felitattam róla a nedvességet papírtörlővel, besóztam, paprikás lisztben megforgattam és kisütöttem - aztán hamm, bekaptam :D Nagyon finom volt :-)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ :)
Akkor ezek szerint nem kell semmit sem csinálni vele, csak megsütni. Csak olyan furcsa, hogy teljesen egyben van a hal :)
2016. jan. 21. 18:07
3/10 anonim válasza:
Hát én nem látom, a Tiéd mekkora, de az enyém apró sprotni volt, kb. 5-7-10 cm-esek.
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem is olyan apró.
2016. jan. 21. 18:36
5/10 anonim válasza:
Én olyat vettem a Lidl-ben,amiben benne van a belsőség is,nem tudom Ti milyet vettetek.Mondjuk nálunk a kutyák eszik.
6/10 anonim válasza:
AKKOR MOST KELL BELEZNI, VAGY NEM?
7/10 anonim válasza:
Már mint az 8-cm est sprotnit kell belezni vagy nem?Olyan válaszokat írtok sajnos hogy a lényeg messze áll tőle hogy megtudjam.Kell vagy sem?
8/10 anonim válasza:
Ha nagyon finnyás vagy és van pár óra szabad időd, akkor kibelezheted, de olyan kicsik, hogy nem szokás (első válaszomban leírtam)
Ha nekem nem hiszel, akkor íme egy a sok recept közül:
9/10 anonim válasza:
Hát ez kemény dolog.
Rajta van a feje benne a szemével.Hogy volt gusztusod megenni. Az egyiket félbevágtam és jött a beléből a trutyi. Ezt egyem meg?
Most egy jó nagyadag pálinkát kell innom, hogy be ne sárguljak az undortól.
Mit csináljak a többivel? Nincs kutyánk, aminek oda tudnám adni.
10/10 anonim válasza:
Nem kell se kibelezni, se kiolvasztani. Mehetna forró olajba liszttel vagy anélkül, vagy a sütőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!