Mennyire érződik a friss áfonya, aszalt áfonya és fagyasztott áfonya között a különbség? Ha fagyasztott áfonyát veszek, az "kevesebb" valamivel, mint a friss? (Gondolok itt vitaminokra, a gyümölcs állagára, vagy akár ízre. )
Figyelt kérdés
Emellett valaki tudna mondani egy körülbelüli árat akár frissre, akár fagyasztottra, akár aszaltra? (Ft/kg)2012. ápr. 1. 08:56
1/2 anonim válasza:
a legtöbb vitamin a fayasztottban van (hiszen szedés után azonnal fagyasztják) a "friss" már állhat pár napot, tehát abban már elkezdett lebomlani. Az aszaltban nincsmár sok.
2/2 anonim válasza:
Ízre a fagyasztott ugyanolyan szinte, mint a friss, a szárított már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!