Milyen fagyasztott halat vegyek, ha rántani szeretném diós bundában? Mi a különbség a sok fagyasztott hal között? Élőt ne ajánljatok, az nem megy. Ha értitek. Melyik a legfinomabb?
Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 13:35
1/1 anonim válasza:
Nehéz, mert ízlés dolga. Mi mindig pangasiust veszünk. De nem rossz az sem, amire az van írva, hogy tonhal vagy tőkehal. A lényeg, hogy filét vegyél és tapogasd meg a zacskót, vékony, kis szeletek legyenek benne.
Még jobb, ha átlátszó zacskósat veszel, azon látszik, hogy nem zsírosak-e a szeletek (azok nem finomak).
Őszintén szólva én nem érzek nagy különbséget köztük, és/mert minden halat szeretek. Anyukám viszont állítja, hogy van érezhető különbség, ő nem szereti a "halízű" és "halszagú" halat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!