Mi lenne, ha a fagyasztott lekváros/mogyorókrémes gombócot kisütném olajban?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy tapasztalt szakács, nézem, mi van itthon, a fagyóban van ilyen gombóc. Muszáj főzni? Milyen lenne, ha fritőzben sütném meg? Próbálta valaki?2019. márc. 24. 11:36
2/6 anonim válasza:
De mi a baj főzéssel? Mi tegnap ilyen fagyasztott mogyorókrémes nudlit ettünk. A tasakja szerint 3-4 percig kellett főzni. Nagyon hamar kész van. Gondolom a te gombócodat se kell tovább főzni...
3/6 anonim válasza:
Én kipróbálnám.😄
Szerintem nem lehet rossz.
Gnocchit már sütöttem ki fritőzben, az olyan lett mint a krokett, csak apróbb.
A krokett tésztája ugyanolyan, mint a gombócé vagy a gnocchié.
4/6 anonim válasza:
Próbálj ki egyet, annyiért nem kár.
5/6 anonim válasza:
El tudnám képzelni. (Még nem próbáltam.) Mi lenne, ha először főznéd előírás szerint, lecsepegtetnéd, beleforgatnád morzsába, utána pedig hirtelen kisütnéd? Komolyan kíváncsivá tettél a kérdéssel, lehet, hogy kipróbálom. Azért előtte írd meg, hogy milyen lett.:)
6/6 A kérdező kommentje:
Na megcsináltam :) Megnőttek kicsit és állagra olyasmi mint a fánk, csak keményebb, tömörebb, de jó ìzú. Főztem hozzá ilyen hígabb vanìliás pudingot, abba dobáltam pár szem fagyasztott málnát, ràcsorgattam a gombócokra, úgy megettèk, hogy csak :)
2019. márc. 24. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!