Tojáskocsonya - tippek?
Tojáskocsonyát szeretnék készíteni, sokszor próbálkoztam vele, ízre rendben is van, de a kinézete sosem sikerül, nem lesz egyenletes vastagságú, felhólyagosodik menet közben.
Aki tud jó ötlete, hogy lehetne tényleg szépre, egyenletes vastagságúra, lyukak, buborékok néllkülire készíteni, segítsen!
Elöre is köszönöm!
A levesbetétre gondolsz?
Így csinálod?
"A keveréket KIVAJAZOTT tálba töltjük. A tál akkor megfelelő, ha a massza csak az edény FELÉIG ér. A tálnál nagyobb edényben vizet forralunk, beleteszünk egy rácsot, ráállítjuk a tálat, lefedjük, és a vizet 20 percig lassan forraljuk. A tálat levesszük a rácsról, KIHŰLÉS után a kocsonyát kockára vágjuk."
Amiket nagy betűvel írtam, azok a fontos szempontok.
Ne süsd, mint a rántottát!
ma 19:02-es: köszi, akkor megpróbálom pontosan úgy, ahogy írtad.
Már sokféle módon próbáltam, de nem lett olyan, mint amilyen szeretnék - tényleg sokszor a rántotta irányba ment.
Köszi még egyszer, remélem, így sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!