Ebéd tippek olcsón?
Minden zoldseges kaja olcso. Aminek szezonja van. Cukkini, patisszon, paradicsom, paprika, tok, uborka..stb
Rantott cukkini
Rakott cukkini
Lecsoval toltott cukkini
Cukkini tocsni
Cukkini fasirt
Rantott patisszon
Patisszon fozelek
Toltott patisszon
Tokfozelek
Rantott tok
Toltott tok
Toltott paprika
Paradicsomleves
Krumplis etelek is olcsok..
Rezsód van
10ezerért lehet venni indukciós rezsót, azon főzni is lehet rendesen az árát meg 2-3 hónap alatt visszahozza a villanyszámlán
Mindenféle leves.
Csirke pörkölt.
Tojásos nokedli.
Tarhonyás virslipörkölt.
Töltött paprika.
Lecsós szelet, tésztával.
Borsos tokány, rizzsel.
Szilvás gombóc.
Túrógombóc
Mákos nudli
Derelye
Túrós-, mákos-, grízes tészta.
Rizseshús.
Rántott: cukkini, krumpli, gomba, csirke
Lángos.
Nekem is az az érzésem, hogy egylapos rezsód van. Ez egy ideig , átmenetileg jó (ha nincs más ) de minél előbb le kell cserélni min. két főzőlaposra, vagy korszerűbb főzőlapra.
Anno kényszerből én főztem rezsón, csak , ha nem egytálétel szó szerint az étel, akkor kicsit körülményesebb, időigényesebb, de megoldható.
Húsos, zöldséges ragukat tokányokat, pörköltféléket egy serpenyőben/lábasban el lehet készre készíteni.
Utána egy másik edényben lehet a köret, akár rizs, krumpli, vagy tésztaféleség.
Ha tésztát főzöl, a főzővízből szűrőkanállal szedd ki, és hagyd meg a főzővizet. A főzővízre rátéve a leszűrt tészta (egy rápasszoló edényben ) lefedve melegen tartható addig, míg ragut, tokányt újramelegíted.
Sok jó ötletet írtak, de azért elég sok, ami egylapos rezsón kivitelezhetetlen. Sajna ez van.
Van egy olyan kaja, hogy serpenyős pizza,- nem sok köze van az eredetihez-de kifejezetten finom és laktató.Ezen a néven megtalálod a neten.
Zöldségraguk kuszkusszal vagy bulgurral
gombás-tejfölös lencse
ratatouille, lecsó, shakshuka
krémlevesek
gombás vagy borsós vagy esetleg céklás rizottó
serpenyős burgonya almával és sajtokkal
spenótos, paradicsomos, pesztós vagy éppen gombás tagliatelle, penne, spaghetti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!