Egész sültcsirke sörben való pácolására ötletek, tippek?
szeretném kicsit újabb módon kipróbálni.
Én van 1 jó 4 személyes csirke a frigóban.Arra gondoltam,hogy sörben picit néhány fűszert átforralok,hogy az ize vegye át.
Ebben pácolnám konkrétan a csirkét,legalább 1 éjszakán/24 órán át,ha nem tovább...
Majd álványra ültetném a csirkét és ezt a pác sört kicsit higítanám,de ezt tenném alá (magyarul sörödobozos csirke),és a fűszeres pác belülről még omlóssá is párolná.
Na pali :)
Újat mutattál!
Viszont már sül nekem :)
kicsi vízet felforraltam,bele majoranna ,kakukkfű,só,bors,fokhagyma meg egy lehellet oregano.Sörbe bele,elkevertem.
Kabát méretű zárható tasakba ment a csirke.
Rá a sör.
Mivel otthon dolgoztam fél5-ig ,ezért kb 1,5 óránként újra összeráztam kicsit.
Brutál illata van.Kívül házi BBQ "magyaros" szósszal kentem.
Ma megkezdtem egy sört reggel ,egyrészt erjesztett kukoricára kellett másrészt a csirkének jó szolgálatot tett a doboz...
Viszont ez a kuglóf sütős tetszik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!