Tippek grillpartihoz?
Mi sokszor grillezünk, fontos, hogy legyen valami sós harapnivaló, pogácsa,(amíg leég a szén, és elkezdünk sütögetni)
A pácolt húsokon (a tarjától a csirkemellen át a grillkolbászig), sok mindent lehet még készíteni a parázs felett.
Nagyon finom grillezve a darált hússal töltött félbevágott kaliforniai paprika,
Baconbe tekert krumpli (előfőzöm, betekerem, és mehet a grillre)
Baconba tekert cukkini csíkok ( kicsi, legfeljebb arasznyi cukkinikből készül, négybe vágom, reszelt sajtba forgatom, betekerem és már sülhet is,,,csak addig amíg megpirul a szalonna)
A juhtúróval töltött gomba.
Szeretjük az oldalast, amit előző nap előfőzök, bepácolom, ezután grillezem, kívül ropogós, belül omlós.
Csirkecomb filéből szoktam készíteni rablóhúst, sokkal szaftosabb lesz, mint csirkemellből.
Nagyon jó grillsajtokat is lehet kapni készen.
Ne hagyd ki, a friss csemege kukorica parázson sütve egészen különleges.
Grill partikon nálunk Görög saláta és
Amerikai káposzta saláta szokott lenni.
Köretként héjában előfőzöm a krumplit, majd alufóliába csomagolva a parázson megsütöm.
Még egy jó tanács: legyen elég friss kenyér és hideg sör, mert egy jó grillpartin ezekből fogy a legtöbb 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!