Szívószál a tortába?
Figyelt kérdés
Két és fél hét múlva ballag a húgom, és mi sütjük a tortát. Több videóban láttam hogy a két emeletes tortáknál az alsóba raknak valami szívószál szerűt. 2 kérdés.
1. Mit lenne érdemes az alsó szintbe rakni? Vastagabb szívószálat?
2. Szolgál bármi célt azon kívül hogy megfogja a tortát, és hogy ne csússzon szét?
Köszi előre is az értelmes válaszokat és a segítséget ^^
2019. máj. 26. 21:08
1/5 anonim válasza:
Torta merevítő rudat szoktak bele tenni. Ez a hivatalos neve. A szívószál gyenge ehhez, nem tudná megtartani. Ezeknek annyi haszna van, hogy egyben tartja a tortát.
2/5 A kérdező kommentje:
És ha kimarad nagyon nagy tragédia vagy nem lesz nagy baj?
2019. máj. 26. 21:27
3/5 anonim válasza:
Annyi baj lehet belőle, hogy könnyebben szétcsúszhatnak az emeletek. Ha nem teszel bele akkor nagyon figyelni kell hogyan szállítod. Ha csak otthon lesz a hűtőben akkor nem akkora tragédia.
4/5 anonim válasza:
Ez tartja az emeletet. Különben az alsó szint szétlapul, ha ránehezedik a felső.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ^^
2019. máj. 27. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!