A tortába való krémben apró vajdarabok maradtak, van rá megoldás?
Figyelt kérdés
Valószínuleg tul hideg vajat hasznaltam a krémhez, esetleg nem ismer erre valaki valamilyen megoldást?2016. szept. 2. 15:21
2/7 A kérdező kommentje:
mascarpone, tejszín, citromlé, porcukor és vaníliás cukor :)
2016. szept. 2. 15:27
3/7 anonim válasza:
Habverővel még nekimehetsz. Az is lehet, hogy a citrom csapta ki a tejszínt. Az íze jó? ha igen, akkor mehet a tortába így is, nem lesz reklamáció :)
4/7 A kérdező kommentje:
már tobbszor is csináltam ezt a receptet és még nem tortént velem ilyen :) szerintem a túl hideg vaj volt most a gond... megpróbálom még keverni :) nagyon szépen koszonom a segítséget
2016. szept. 2. 15:33
5/7 anonim válasza:
Kicsit tartsd még szobahömérsékleten a krémet és utána keverd át alaposan robotgéppel vagy gépi habverövel.
6/7 anonim válasza:
Jó a sejtésed, a vaj hidegen nehezen kezelhető. Gondolom már a kérdés kiírása óta sikerült simára keverni. A keveréstől némi hő is keletkezik, amitől megolvadnak a vajdarabkák.
7/7 anonim válasza:
nekem jó lesz így is...küldenéd? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!