Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marhahúsból milyen rész...

Marhahúsból milyen rész süthető? Olcsóbb megoldás érdekelne, hátszín, bélszín nekem túl drága.

Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ, mit értesz sütés alatt.


Steaknek az olcsó részek nem alkalmasak, ha egybesütnéd, akkor példáula a szegy, comb vagy borda is megfelelö, csak idöt kell szánni a párolásra.

2015. ápr. 9. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. ápr. 9. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Sütés előtti napon szeld fel a marhát, és ...

étolaj + mustár + szemes bors + babérlevél keverékéből kavarj egy jó adag pácot, ebbe rakd bele a szeleteket. Amikor a hűtő felé jársz megkavarod, hogy mozduljon, alakuljon, ... van aki zacsiba önti az egészet, és csak alaposan megrázza a zacsit.. állítólag puha, porhanyós, finom lesz a sült marha szelet.


Ma egy adag csirke-májat raktam bele ilyen pácba 2 órára, valóban jelentős különbség érezhető, a mustártól pedig egy finom kis pikáns íze van...

2015. ápr. 9. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi... :))
2015. ápr. 9. 17:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Provanszi módra csináltam.
2015. ápr. 10. 16:52

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!