Marhahúsból milyen rész süthető? Olcsóbb megoldás érdekelne, hátszín, bélszín nekem túl drága.
Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 11:07
1/5 anonim 



válasza:





Az attól függ, mit értesz sütés alatt.
Steaknek az olcsó részek nem alkalmasak, ha egybesütnéd, akkor példáula a szegy, comb vagy borda is megfelelö, csak idöt kell szánni a párolásra.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. ápr. 9. 16:23
3/5 anonim 



válasza:





Sütés előtti napon szeld fel a marhát, és ...
étolaj + mustár + szemes bors + babérlevél keverékéből kavarj egy jó adag pácot, ebbe rakd bele a szeleteket. Amikor a hűtő felé jársz megkavarod, hogy mozduljon, alakuljon, ... van aki zacsiba önti az egészet, és csak alaposan megrázza a zacsit.. állítólag puha, porhanyós, finom lesz a sült marha szelet.
Ma egy adag csirke-májat raktam bele ilyen pácba 2 órára, valóban jelentős különbség érezhető, a mustártól pedig egy finom kis pikáns íze van...
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi... :))
2015. ápr. 9. 17:29
5/5 A kérdező kommentje:
Provanszi módra csináltam.
2015. ápr. 10. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!