Száraz kakaós csiga ellen megoldás?
Akárhányszor csinálok kakaós csigát, kiszárad, amikor meg pizzás csigát sütök ugyanabból a tésztából, akkor teljesen puha és isteni finom lesz. Ez mitől lehet?
Tejjel is hiába locsolom közbe, nem megoldás.. :/
Mit teszel bele? Sima kakaóport?
A tölteléket kell felturbózni, különben a tejtől nem lesz puhább. Én csokisziruppal keverem össze a kakaóport, hogy sűrűbb legyen és azt teszem bele, a tészta ettől kicsit megszívja magát. De az is jó, ha a kakaóport tejjel kikevered.
Köszi, akkor kikeverem tejjel a kakaóport.
Anyukámtól van a recept, ő csak simán megszórja kakaó s cukor keverékével, s szuper finom/ puha lesz. Ezért csodálkozom,h nekem miért nem jön össze, mikor neki mondom ő csak mosolyog.
A cukros kakaós megoldás jó. de mielött feltekered a csigákat a kinyujtott tésztát kend meg olvasztott vajjal.
Szórd rá a kakaót ,és tekerd fel.
A vaj nem engedi ,majd kiszáradni a tésztát./ a nagyimtol tanultam ha így csinálom még másnap is puha marad./
A vajjal lekenést szeretem volna javasolni én is.
a pizzás csiga azért ,marad puha mert a pizza szósz pont annyi nedveséget enged ki sütés közben ami elég ahoz,hogy ne száradjon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!