Egyszerű kókuszkrém tortába?
nahát az első válaszhoz...nem tudom milyen lehet az.
kókuszreszeléket megfőzöd egy kis tejbe, hogy megpuhuljon, cukorral, vaníliás cukorral. hagyd kihűlni.
főzöl egy tejszín vagy vanília ízű pudingot, keverd össze. aztán vagy felvert tejszínnek vagy kihabosított margarinnal keverd. esetleg kókusz likőrt keverj bele, a krémbe ne tegyél sokat mert kicsapódik vagy elfolyik.
de még jobb ha meglocsolod vele a piskótát, és szerintem csokis piskótát csinálj, úgy még finomabb és mutatósabb lesz.
ha a tejszíneset választod, vagy jó sűrű legyen a pudingod, vagy tegyél habfixálót is. remélem tudtam segíteni
Én is fel szoktam verni a kókusztej leülepedett, zsírosabbak részét. Rengeteg növényi tejszínhabnak ez az alapja, nem értem mi baj vele. Egyszerű, habos, kókusz ízű krém.
A sima habtejszín is 30%os tejből készül, akkor a kókusz ízű zsíros habtejszínnel mi a baj?
Az biztos, hogy a reszelékből főzött szar krémeknél jóval finomabb.
senki nem írta hogy rossz.
ezt mondtam nem tudom milyen lehet. mért lenne rosszabb egy olyan krém amiben van kókusz is? vagyis ahogy te fogalmaztál:szar.
hidd el a pudingos jó, kipróbált.
egy cukrász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!