Írna nekem valaki finom kókuszkrém receptet piskótatortábavalót?
Mascarpone+hulalal+kóluszreszelék
Hmmm, finom, könnyű, és a habzsákból is kijön, szóval díszíteni is lehet vele.
Üdv!
Főzz 3 dl tejből vanilia (esetleg kókusz ízű) pudingot. Ne ízesítsd, hagyd kihülni. Keverj ki kb 20 dkg margarint por vagy kristálycukorral jó alaposan. Cukor az izlés szerint lehet 10-20 dkg. (Ki milyen édesen szereti). Tegyél bele 3 ek kókuszreszeléket,majd a kihült pudingot, és jól keverd össze.
Üdv!
Én legutobb ennek a sütinek a krémjét csináltam meg,csokis piskotával.Nagyon finom lett és mivel a recept szerint a kokuszreszeléket le kell darálni kávédarálon,nem voltak benne apro kokuszdarabkák,hanem nagyon krémes állaga lett,de intenzív kokuszos ízzel.Próbáld ki!Nagyon finom!
Én a dunakeszi auchanban szoktam kapni kókuszos pudingport. Finom, de ha nincs van.puding vagy tejszínes puding (esetleg liszt+tej) + kókuszreszelék és/vagy kókusz tejpor, és kész is a kókuszpuding.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!