Mit csináljak sütés elött/közbe/után hogy a sajt ne essen le olyan könnyen/ne mozduljon el az ételek tetejére pl pizza esetén?
Figyelt kérdés
Annyira idegesítő és nem tudom mit csinálok rosszul, ma is ebédre összedobtam egy lasagnát, sajttal a tetején, erre az első harapást követően szétvált az egész sajt-réteg a többitől és annyira kellemetlen úgy enni. Pizza esetén dettó. Mi a megoldás itt?2019. máj. 21. 15:34
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nem eléggé zsíros a sajt amit reszelsz rá és lappá sül mint a macesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Bevallom nem a legprémiumabb sajtot szoktam enni (trapista), de minden máshoz nekem tökéletes.
2019. máj. 21. 15:49
3/5 anonim válasza:
A trappista elég zsíros.
Legközelebb ne tedd rá azonnal a sajtot, mert látod, összesül, hanem csak az utolsó pár percben, hogy éppen csak megolvadjon! Én mindig így csinálom.
4/5 A kérdező kommentje:
Áh, lehet amúgy igen, hogy itt rontódik el mindig a dolog, már úgy szoktam berakni őket, hogy minden rajta van, következőleg megpróbálom így.
2019. máj. 21. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!