Akik otthon pizzat sutnek azoknak pizzasutojuk van vagy kemencejuk vagy hogy csinaljak?
Én sütőben süótöm s persze nem olyan igazi pizza, de egyes pizzériákénál így is jobb (kriminálisak vannak, ettem olyat, ami inkább lapos bagett volt, pizzára pont nem emlékeztetett), nekem pedig megfelel. Ha majd nagyon akarok igazán jó pizzát, felkeresem az egyik kedvenc pizzériámat.
Pár embernek biztos van kemencéje otthon, de a többségnek, ugye, nincs.
Sütőben sütöm. Vettem egy 40x40 cm-es gránitlapot, és a sütőt ezzel a kőlappal együtt előmelegítem 250 fokra. Persze jobb lenne még magasabb hőmérsékleten sütni de ennyit tud a sütőm.
Ezzel a módszerrel a pizza alja ropogós lesz és gyorsan sül, majdnem olyan mint a kemencés, csak nincs meg a füstös íz.
Anya régen szokott sütni sima sütőben pizzát. Mindig nagyon finom lett.
Mi nem sikerült benne jól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!