Macaront készítettek már otthon?
Aki már próbálta otthon, megírná a tapasztalatait? Hogy sikerült, mire kell figyelni, melyik receptet használta?
És mandulalisztet kell használni, vagy a darált mandula is jó?
Idézet a szabályzatból:
"Ne kérdezz több különböző dolgot egy kérdésben. Ezekről egyenként írj ki kérdéseket!
Kérdésed konkrét legyen! Ne azt kérdezd, hogy "Tudja-e valaki", mert arra egy Igen vagy Nem a helyes válasz. Ne kérdezz olyat, hogy "Mi a véleményetek", mert ez nem elég konkrét, nem létezik rá helyes válasz! Szóval azt kérdezd meg, amit valójában tudni szeretnél!"
A szabályzat két pontját is megsértetted, a kérdésed így nem kívánatos az oldalon.
1. válaszadónak: egyedül te sértetted meg a szabályzatot, mert a válaszod haszontalan trollkodás. Ha unatkozol, menj le a játszótérre.
2. válaszadónak: nem, az a makaróni, vagy olaszul maccheroni. Minden nap tanulsz valami újat, nem igaz? :)
én mar készitettem regebben
a daralt mandula is tökeletes hozzá
finomnak finom lett de egy kettőnek az alja kicsit megbarnult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!